20 C
Chișinău
Thursday, April 22, 2021

Ion Ceban, insultat în direct la TV de către Andrei Bolocan și Nata Albot: În afară de cuvintele chiloți, izmene și josnic nu am auzit nimic

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Acuzații nefondate și insulte josnice la adresa lui Ion Ceban din partea așa numitor jurnaliști Andrei Bolocan și Nata Albot. În cadrul unei intervenții live la emisiunea Politica de la TV8, Bolocan a utilizat în continuare un limbaj cu atac la persoană, iar Nata Albot a adus unele declarații ce nu au nicio bază actuală. Intervenția acestora a fost în contextul scandalului ce a vizat vacanța primarului în Egipt și pamfletul lui Bolocan, unde insultă familia edilului.

Să zicem că Ion Ceban a consumat ceva, să zicem că Ion Ceban era puțin inebriat (n.r. cuvânt inexistent în dex), dar măcar îți ceri scuze despre asta. Ion Ceban a bătut orioce nivel de „plintus”, care se vrea primar și care a minciunit lumea și că era apolitic, dar era sub chiloții lui Dodon”, a spus vlogherul. 

La rândul său, Nata Albot spune că Ion Ceban este un maestru al manipulării. „Asta a fost o manipulare atât de grețoasă din partea ta, încât colegii dumneavoastră prin coridoare abia de își țin cuvintele”, a spus Albot. 

Primarul general Ion Ceban afirmă că niciodată nu va accepta că soția și copia să îi fie atacată în felul în care a fost. „Unica ce am auzit sunt cuvintele: chiloți, izmene și josnic.  Eu nu vreau să am niciun fel de dialog cu aceste persoane. Nicio investigație despre călătoria mea în Egipt nu a fost. Eu nu voi permite niciodată cuiva să îmi insulte soția și copiii. Dacă dvs ați fi fost insultată de o persoană de acest gen și pentru dvs. aș pune un cuvânt în apărare. 

În ceea ce a spus el, au fost insulte la adresa familiei mele. Dacă să luăm bagajul așa numitului jurnalist, de fapt este un limbaj foarte urât”, a conchis edilul. 

Amintim că Andrei Bolocan a făcut un pseudo pamflet, unde a venit cu mai multe înjosiri și cuvinte urâte în adresa soției și copiii acestora. Într-un mesaj privat, edilul a ținut să îi dea o replică.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img