Ceban, despre restabilirea în funcție a lui Pavel Eni, unul dintre administratorii Cimitirului Sf. Lazăr: Să-i luați cheile și să-i spuneți să-și caute de treabă!

cimitir sfantul lazar

Oamenii corupți nu vor rămâne în funcții în cadrul Primăriei Chișinău, spune primarul general Ion Ceban cu privire la cazul de corupție de la Cimitirul Sf. Lazăr, unde Pavel Eni, unul dintre administratori, a fost filmat în flagrant cum a luat bani de la oameni pentru a vinde locuri de veci în cimitir.

Eu înțeleg că minunile din țara noastră continuă să apară. Ele sunt diferite, mai ales cazul deciziilor de judecată. Eu acum înțeleg de mai multe structuri ne amenință cu judecata – constructorii, cei care lucrează în domeniul publicității, cei cu gheretele, cu subteranele. Că își vor face dreptate în instanțele de judecată. Noi facem apel întotdeauna la corpul judecătoresc, dar există situații în care bunul simț, morala, dar și legea este depășită”, a declarat acesta.

Iată că prin așa minune, săptămâna trecută, Pavel Eni a fost repus în funcție, de către Judecătoria Ciocana, a precizat edilul.

Ceban spune că a fost depus recursul pentru contestarea deciziei.

Am spus atunci, o zic și acum, în funcție nu are ce căuta această persoană. Am văzut cu toții imaginile prin care oamenii își împărțeau banii la cimitire. Și poate ultimii bani îi cerșeau de la cei care urmau să își petreacă apropiații la cele de veci. Și na! Magie! Achitat, revenit la funcție nenea Pavel Eni. Eu înțeleg că sunt lucruri legate că posibil să se prezinte la serviciu, eu rog să luați cheile și să îi spuneți să își caute de treabă”, a conchis Ceban.

You may also like

Comments are closed.

By