Ion Ceban anunță că, în 2021, Capitala va fi luată cu asalt cu diferite proiecte

havuz parcul alunelul.jpg40

Foarte multe proiecte vor începe în 2021, în capitală, iar potrivit primarului general Ion Ceban, acestea vor fi în derulare tot anul. Edilul spune că ține și de drumuri, dar și de trotuare.

„În premieră vom intra masiv în curțile blocurilor de locuit. Este vorba de carosabil, intrări, trotuare, de amenajare internă, de parcări. Și evident, spațiile verzi sunt o prioritate pentru noi, întrucât, în perioada de pandemie oamenii vor să își petreacă timpul confortabil. 

Sunt foarte multe proiecte care vor fi lansate în acest an. Vor fi duse la bun sfârșit lucrările din parcul La Izvor, în Alunelul, în Valea Trandafirilor, mergem în parcul dintre Râșcani și Ciocana, în alte parcuri din capitală, și la Poșta Veche, la Ciocana vom dezvolta fâșia de la Ciocana. În toate sectoarele vom interveni în 2021”, a declarat acesta. 

Ion Ceban a vorbit și despre concursul lansat ieri, pentru elaborarea conceptelor de reabilitare a scuarului din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt (în fața clădirii Kentford Business Center) și a scuarului „Nicolae V. Gogol”, din preajma Palatului Republicii. 

Edilul spune că reabilitarea scuarului „Nicolae V. Gogol”, din centrul istoric al capitalei, prevede renovarea trotuarelor și a spațiilor verzi ale cartierului cuprins în perimetrul străzilor București – Maria Cebotari – Alexei Șciusev – Nicolae Iorga. Mai mult, premiul mare este de 10 mii de lei. 

„Vor fi concursuri pentru Grădina Botanica și Parcul Catedralei. Vor fi mai multe concursuri pe mai multe subiecte care vor fi dezbătute public”, a conchis acesta.

You may also like

Comments are closed.

By