Emilian Crețu, către Bolocan și Nata Albot: Mediocrități și niște nulități // VIDEO

Screenshot_3

Un conflict aparent nevinovat a degenerat într-un conflict de proporții cu injurii și acuzații reciproce. Este vorba despre vloggerul Emilian Crețu și Andrei Bolocan.

Deocamdată nu se cunoaște de la ce a început conflictul, dar putem presupune că Emilian Crețu l-ar fi acuzat pe Andrei Bolocan și soția sa, Nata Albot, de luare de mită.

Vloggerul a venit cu o reacție după conflictul dintre Bolocan și Primarul General al Capitalei, iar replica vloggerului canadian nu a întârziat să apară.

Unii dintre voi m-ați întrebat despre scandalul dintre Andrei și Ion Cebam. Eu îmi voi zice doar părerea mea. Mesajul primarului este unul prostesc și te duce cu gândul la anii 90 cu răket, bratva, pumn în bot și te-am ucis. Dacă vorbim despre etapa a doua, despre cei 60.000 de lei pe care se presupune că i-a luat Nata Albot și Andrei Bolocan ca mită. Nu știu dacă este adevărat sau nu, dar dacă este un adevăr, atunci aceste persoane sunt niște mediocrități și niște mincinoși, nulități care se dau cineva, dar sunt altcineva.”

În replică, Andrei Bolocan a venit cu un mesaj video în care îl face cu ou și cu oțet pe Emilian, învinuindu-l de faptul că acesta ia bani de la politicieni condamnați penal, de la Adriano Dulgher și de la alte personaje controversate.

”După mai multe scamatorii obișnuite lui Bolocan, acesta l-a întrebat pe Emilian dacă pune preț pe ceea ce scoate pe gură? Tu pui preț pe comunitățile tale? Pe miliardele de oameni care te urmăresc? Sau pur și simplu ești gata să repeți orice prostie și nu-ți pasă de impactul acestui gunoi care iese din gura ta. Pui preț sau nu? Sănătate Emilian”, a conchis Andrei Bolocan.

sursa: sinteza.org

You may also like

Comments are closed.

By