De ce Ion Ceban nu a demis pe nimeni din Primăria Chișinău pe criterii politice?

ceban1

Primarul general Ion Ceban explică că politicul nu este la bază în cadrul Primăriei Chișinău. Ceban afirmă că nu a dat pe nimeni afară pe criterii politice, iar tot ce face este spre binele locuitorilor. Despre aceasta a vorbit edilul în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Orice interpretare în spațiul public nu cred că își are locul, pentru că este prima dată când primăria întreagă, în funcțiile de conducere sunt aleși oameni cu competențe, viceprimarii nu fac parte din componentă politică. În Preturi puteți să întâlniți situații foarte interesante când pretorul este de o formațiune politică, vicepretorul de altă formațiune politică. La fel în subdiviziunile municipale. Nu am pus și nu pun criteriu pe acest subiect”, spune acesta.

Nu am dat pe nimeni afară pe criterii politice, așa cum s-a întâmplat în toate administrațiile de până acum. Pe nimeni nu am obligat să fie membru de partid și am impus să voteze pe cineva. Ceea ce trebuie să facem la nivel de primărie e să ne concentrăm pe problemele capitalei, pentru că sunt mii”, a precizat Ceban.

Amintim că doar două persoane au fost demise între timp la Primărie. Este vorba de un pretor de sector și un șef al unei întreprinderi municipale, care, potrivit edilului, nu au fost competenți.

You may also like

Comments are closed.

By