Ceban, despre vaccinul anti-Covid care va fi adus la Chișinău: Va fi administrat cel aprobat de specialiști și autorități

pregatiri-pentru-sezonul-gripelor-500-000-de-doze-de-vaccin-antigripal-vor-ajunge-in-cabinetele-medicale-129133

Chișinăul așteaptă o decizie a autorităților centrale cu privire la vaccinarea împotriva coronavirusului. Potrivit primarului general, conducerea țării decide când va începe administrarea vaccinului, iar primăria va urma toate instrucțiunile.

În ceea ce privește vaccinul de utilizat – Sputnik V, Pfizer sau Moderna – aș dori să aud părerea experților. Medicamentele sunt în prezent testate în diferite țări, iar ce tip de vaccin va veni în Moldova va deveni cunoscut mai târziu”, a spus acesta în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Întrebat dacă intenționează să se vaccineze, Ion Ceban a spus că va anunța decizia sa mai târziu.

„Anul acesta am fost vaccinat împotriva gripei și încerc să urmez toate recomandările specialiștilor. Când există certitudine cu privire la vaccin, atunci voi spune public despre decizia mea”, a mai declarat acesta.

Amintim că, mai devreme Ion Ceban a spus că mun. Chișinău se pregătește pentru vaccinarea împotriva Covid-19. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a aprobat deja un plan de vaccinare împotriva coronavirusului, iar acum autoritățile capitalei așteaptă adoptarea unei politici de vaccinare la Chișinău.

You may also like

Comments are closed.

By