Accident în satul Olănești // Un polițist al serviciului de patrulare s-a tamponat într-un copac: pasagerul său a murit // FOTO

accident
Cu puțin timp în urmă în localitatea Olănești din raionul Ștefan Vodă a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a decedat și alta a fost transportată la spital în stare gravă.
Astăzi, în jurul orei 17.00, automobilul de marca Honda la volanul căruia se afla un bărbat de 55 de ani, având ca pasager pe vecinul său de 57 de ani, ambii locuitori ai satului Olănești, în timp ce se deplasa pe strada principală din localitate, nu a adaptat viteza la condițiile necesare de drum, intrând în curbă, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului.
În urma impactului, pasagerul a decedat pe loc, iar șoferul a fost transportat la spital cu diverse traumatisme.
Conducătorul automobilului este polițist al serviciului de patrulare al Inspectoratului de poliție Ștefan Vodă. La momentul comiterii accidentului acesta era în afara orelor de serviciu.
Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

You may also like

Comments are closed.

By