Trei cadavre, depistate într-o gospodărie din raionul Ocnița // UPDATE // Un bărbat, reținut

crima politia nu treceti
UPDATE // Ca urmare a acțiunilor operative întreprinse de o echipă comună de ofițeri din cadrul Inspectoratului Național de Investigații și Inspectoratului de poliție Ocnița a IGP, sub conducerea procurorilor Procuraturii Ocnița a fost reținut un bărbat de 24 de ani, suspectat de triplul omor din satul Unguri.
Acesta a fost depistat într-o pădure din preajma localitatății Calarașeuca același raion.
La momentul reținerii bărbatul era în stare de ebrietate.
Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală conform art.145 al.2 Cod Penal al RM, ”Omor intenționat”, iar bănuitul urmează a fi reținut pentru 72 de ore.
Conform legii penale acesta riscă până la 20 ani privațiune de libertate sau detențiune pe viață.
(Știre inițială) Trei cadavre au fost depistate într-o gospodărie din satul Unguri, raionul Ocnița. La 22 decembrie 2020, ora 02:25, a parvenit un apel la serviciul 112 fiind solicitată intervenția poliției și a pompierilor pe faptul unui incendiu care a avut loc în gospodăria unui bărbat de 43 de ani din localitatea Unguri raionul Ocnița.
În urma cercetării la fața locului, în curtea casei a fost depistat cadavrul unui bărbat cu semne de moarte violentă. Totodată în urma intervenției de stingere a focului au mai fost depistate două cadavre carbonizate. La moment victimele nu sunt identificate.
Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, fiind creat un grup de lucru format din ofițeri de investigații ai Inspectoratului Național de Investigații și de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și identificării victimelor.

You may also like

Comments are closed.

By