Procurarea autobuzelor pentru capitală, tărăgănată de Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor

parc autobuze.jpg89

Procurarea autobuzelor pentru capitală este tărăgănată de Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor, care analizează modul în care a fost desfășurată licitația pentru procurarea autobuzelor. Ceban spune că acum se caută soluții, dar au fost propuse mai multe scenarii.

În cadrul dezbaterilor pentru bugetul 2021, edilul a menționat că o parte din deficit o creează suma pentru autobuze.

Este vorba de autobuzele, care urmează să fie procurate, dar astfel a fost procedura că ANSC-ul a considerat că licitația în aceste condiții este una lungă. Este foarte mare păcat, ținând cont de necesitățile din municipiu. Nu este vorba doar de transportul de proastă calitate, dar este problema și în pandemia Covid.

Acum abordăm alte 3 scenarii, care au fost trimise spre analiză. Eu am încredere în colegii mei, că o să găsească soluții pentru a aduce autobuzele la Chișinău. 261 de milioane sunt cu acoperire în acest, din acel deficit de 1,3 miliarde de lei. Și aici trebuie să cunoaște că toate banii, pe toate procedurile au fost agreate de toate instanțele, începând de la bancă și terminând cu CMC”, a declarat Ion Ceban.

You may also like

Comments are closed.

By