Primarul general solicită soluții privind procurarea celor 100 de autobuze pentru municipalitate

autobuze isuzu

Primarul Ion Ceban solicită convocarea în regim de urgență a membrilor grupului de lucru și experții din domeniul achizițiilor publice pentru a analiza situația cu privire la decizia Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor, care impune Primăriei Chișinău să își revadă licitația prin a fost declarată învingătoare compania ce va livra pentru locuitorii capitalei cele 100 de autobuze atât de necesare.

Edilul afirmă că este regretabil faptul că în acest proces, care a fost destul de transparent, cineva indică autorităților publice locale care companie trebuie să fie declarată învingătoare.

„Vă rog mult să analizăm scenariile care pot fi puse în aplicare, iar acest lucru să fie făcut în termen cât mai scurt. Aceste lucruri trebuie făcute cât mai rapid. Oamenii nu pot să aștepte în continuare autobuzele. Noi avem toate circumstanțele, banii planificați, procedurile realizate, au urmat doar să semnam contractul. Iată că cineva a decis că așa nu trebuie să fie și este regretabil că în contextul în care avem nevoie de acest transport public pentru public pentru a diminua din riscurile de infectare”, a declarat Ion Ceban.

Ion Ceban susține că cei 13 membri ai grupului au lucrat mai bine de jumătate de an pentru a obține aceste rezultate. „Eu nu vreau să cred că cineva ar avea interes în această privință, dar foarte mult îmi doresc ca aceste autobuze să ajungă la Chișinău”.

Amintim că marți, 25 noiembrie, ANSC a obligat Primăria Chișinău să revadă rezultatele licitației cu privire la procurarea celor 100 de autobuze.

You may also like

Comments are closed.

By