11 C
Chișinău
Friday, April 23, 2021

Chironda, „scuturat” de Ceban: are proiecte care trebuiau date în exploatare acum jumătate de an

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Viceprimarul Victor Chironda a fost luat la rost de edilul capitalei Ion Ceban, din motiv că are mai multe proiecte în întârziere și care trebuiau date în exploatare încă acum jumătate de an.

Ceban spune că tichetarea electronică trebuia să fie în martie, parcările – în mai, conceptul pe comerț ambulant – în februarie anul curent, conceptul cu privire la publicitate – anul curent.

Domn Chironda, noiembrie a trecut, octombrie a trecut, iunie a trecut, la ce etapă ne află noi cu tichetarea electronică? Nu proiectele pilot, dar cea generală. Ce facem cu sistemul de parcări pentru că lumea ne bate la cap. Când lansăm licitația pe 31 august, pentru că ne-am întins cu 9 luni de zile”, a declarat Ceban.

Edilul s-a arătat indignat, deoarece toți vin cu termeni, dar nimeni – cu rezultate, iar proiectele se implementează prea greu. „Despre lucrurile acestea se vorbește de anul trecut. Oamenii ne întreabă în fiecare zi. Noi ce facem? Vreau lucruri exacte. Oamenii ne întreabă când o să avem rezultate, dar nu când o să naștem documente unul peste altul. Eu am obosit să răspund la toate televizoarele despre aceste probleme”, a punctat edilul.

La rândul său, Chironda spune că toate procedurile au fost startate, iar acum este nevoie de schimbarea schemei de circulație pe străzile capitalei.

Cât ține de proiectul de reabilitare a străzii 31 august, Ion Ceban spune că a fost nevoie să intervină personal  săptămâna trecută, în regim manual, pentru a nu tergiversa procedurile și de a nu pierde finanțarea.

Ceban a solicitat ca fiecare să răspundă pentru termenii pe care îi anunță în public.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img