VIDEO // Atenție! Strada Creangă din Capitală întră în reparație în 2-3 săptămâni!

strada creanga

Strada Ion Creangă intră în reparație. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban, care spune că lucrările vor fi până în martie 2022.

Potrivit edilului, a fost semnat contractul de executare a lucrărilor de reparație capitală a străzii Ion Creangă, tronson cuprins între str. Alba-Iulia și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, cu reabilitarea rețelelor de apeduct și canalizare.

„Deci, strada Ion Creangă intră în reparație în 2-3 săptămâni. Durata de execuție a lucrărilor contractate este până în luna martie 2022, conform graficului. În proiect sunt preconizate lucrări de amenajare a trotuarelor, schimbare a rețelelor de apeduct și canalizare, reparare a carosabilului și reabilitare a rondurilor: Piața Dimitrie Cantemir și Piața Unirii Principatelor”, a punctat primarul.

Cât ține de prima etapă, aceasta presupune schimbarea rețelelor de apeduct și canalizare, care vor costa aproape 20 de milioane. A doua etapă este carosabilul, reparația căruia va costa circa 50 de milioane.

Noi nu putem iniția reparația capitală a străzii, fără a schimba rețelele subterane, care în 90 la sută sunt într-o stare deplorabilă”, a precizat Ion Ceban.

Primarul a subliniat că se va începe cu schimbarea tuturor rețelelor după care se repară drumul.

You may also like

Comments are closed.

By