16 C
Chișinău
Thursday, April 22, 2021

O direcție din cadrul Primăriei Chișinău va fi reorganizată

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Direcţia Generală Educație, Tineret şi sport va fi reorganizată, asta după ce Consiliul Municipal a aprobat noul Regulament de organizare și funcționare a direcției, inclusiv organigrama acesteia.

Potrivit primarului general Ion Ceban, funcționalitatea direcţiei a fost adusă în conformitate cu legislaţia în vigoare, apar structuri noi în cadrul direcției care urmează să monitorizeze și să implementeze noile tehnologii de predare și învățare.

„La fel, până în data de 20 noiembrie, în conformitate cu decizia aprobată, va fi prezentata spre aprobare Consiliului Municipal efectivul limită al direcției și normele pentru stabilirea unităților de personal”, a punctat Ceban.

Edilul spune că scopul noului Regulament de organizare și funcționare şi a organigramei DGETS este eficientizarea activității sistemului educațional municipal.

„În a doua etapă, ce urmează a fi implementată către 31 decembrie 2021, va fi centralizată activitatea financiară într-o singură diviziune la nivelul Direcției Generale”, a spus primarul.

De menţionat că documentul a fost supus dezbaterilor publice, iar propunerile parvenite au fost luate în calcul.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img