„Marea Înverziere” în capitală va începe după hramul orașului

plantare-arbori-1170x550

„Marea Curățenie” se va transforma în „Marea Înverzire”, cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban. Edilul a punctat că aceasta va începe după Hramul orașului. În același timp, Ceban a mulțumit celor care au venit azi să facă curățenie.

„Tot mai multă lume se alătură și vom continua pe această formulă până la hramul orașului. După care vom începe o mare campanie de plantare a copacilor. Astăzi sunt foarte mulți oameni, suntem în aer liber, păstrăm distanța, astfel, ca toată lumea să se simtă liberă.

Am organizat și unele rute cu ajutorul Parcului de Troleibuze. Am zis că zona este prea departe, iar ca oamenii să ajungă din sectoare, am zis că ne dedicăm 3-4 ore până la masă, ca oamenii să poate reveni la muncă, pentru că azi este zi de muncă. Ne-am propus ca să nu facem perturbări și să venim în siguranță”, a punctat acesta.

Fiind la fața locului, președintele Igor Dodon a spus că această inițiativă ar putea fi extinsă la nivel național.

Cât ține de pedepsele prin amenzi, Ceban spune că se aplică regulamentul privind salubrizarea. „Este important ca cetățenii să strângă după ei. Invităm pe toți absolut să participe la curățenie. Noi trăim în acest mediu.”
D01AB7AB-E852-4A6A-8428-016B71D0232F
83D64E89-3C71-4996-A2F4-AFA81A642806

You may also like

Comments are closed.

By