Lucrările de renovare a scuarului de pe strada Dokuceaev sunt realizate în proporție de 90% // FOTO

dokuceaev

Lucrările de renovare a scuarului de pe str. Vasile Dokuceaev sunt realizate în proporție de 90%. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook.

Edilul punctează că totul arată altfel acum. „Astfel, zona verde care se afla într-o stare avansată de degradare, a fost transformată într-un spațiu cu alei pietonale, dotată cu iluminat public stradal, sistem de irigare modern și mobilier urban, modernizarea scărilor Centrului Medicilor de Familie nr. 7”, a declarat Ceban.

Mai mult, pe întreg perimetrul scuarului au fost amenajate 30 de locuri de parcare.

Pentru securitatea obiectivului, scuarul va fi supravegheat video, ca și alte obiective noi din oraș.
123000856_714446679159210_1665869242650723957_o

123009721_714455395825005_161706381386251009_o

123105385_714446602492551_5876756192159013244_o

123114015_714455432491668_3053136671301199565_o

123137698_714455479158330_5921092750925838927_o

123140695_714446782492533_8117584175718775715_o

You may also like

Comments are closed.

By