Ion Ceban comentează posibila sa nominalizare în calitate de candidat la prezidențialele din 2024

ceban

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, nu a discutat niciodată cu șeful statului Igor Dodon despre posibila sa nominalizare în calitate de candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova la prezidențialele din 2024. Despre aceasta a vorbit Ion Ceban în cadrul unei intervenții live la postul TV RTR.

Comentariul său vine după ce Igor Dodon a făcut unele aluzii la acest fapt, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4. „Ion Ceban este o persoană foarte matură și politic și ca vârstă, potențial candidat la funcția de președinte. Are 40 de ani deja, cine știe pe viitor”, a declarat Igor Dodon.

Ceban la rândul său a spus că apreciază această încredere, „dar în acest moment sunt cap la cap problemele Chișinăului și încerc să lucrez în conformitate cu așteptările locuitorilor săi. Desigur, există defecte și greșeli, dar lucrăm și încercăm și sper că cetățenii vor aprecia eforturile noastre. Ne dorim cu adevărat să ne revigorăm orașul din toată inima, lucrăm sincer”, a asigurat primarul general al Chișinăului, a punctat acesta.

Amintim că Ion Ceban a decis să plece în concediu din cont propriu timp de o săptămână pentru a-l sprijini pe Igor Dodon, în alegerile pentru prezidențiale.

You may also like

Comments are closed.

By