Igor Dodon i-a cerut liderului de la Tiraspol eliberarea polițistului sechestrat

dodon krasnoselski.jpg67899

Igor Dodon i-a cerut liderului de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, eliberarea polițistului răpit de autoritățile transnistrene.

„Situația referitoare la cei doi cetățeni moldoveni răpiți zilele trecute este una extrem de gravă și a generat imediat o reacție promptă a conducerii țării și a instituțiilor statului. Principala preocupare a fost eliberarea cât mai rapidă a cetățenilor noștri, iar demersurile făcute au adus rezultatele dorite. Personal am avut o discuție cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, în care i-am cerut să intervină prompt în eliberarea cetățenilor noștri și să ia măsurile care se impun pentru responsabilizarea celor care au comis această gravă ilegalitate”, a anunțat președintele Republicii Moldova.

Totodată, Igor Dodon a salutat intervenția promptă și eficientă a instituțiilor de la Chișinău în acest caz și le cere să întreprindă mai departe cu fermitate toate acțiunile legale pentru a clarifica acest caz, dar și pentru a preveni pe viitor apariția unor asemenea situații.

De asemenea, acest caz urmează să intre pe agenda de discuții a formatului de negociere 5+2, ca un precedent extrem de periculos.

You may also like

Comments are closed.

By