Expert în securitate: în Moldova sunt șanse mici pentru organizarea unui maidan

protest 17 mai00

Expertul în studii de securitate Aurelian Lavric a comentat declarația directorul Serviciului rus de Informații Externe Serghei Narîșkin, care a spus că Statele Unite pregătesc un scenariu ”revoluționar” pentru Moldova după alegerile prezidențiale.

Lavric a declarat în cadrul emisiunii „Contrapunct” de la Radio Sputnik că cei interesați de  destabilizarea Republicii Moldova ar trebui să investească foarte mulți bani în acest sens, întrucât în țara noastră nu există potențial pentru mari proteste.

Ceea ce mi se pare că face diferența dintre Moldova și alte state în care observăm o instabilitate, de exemplu Belarus, eu nu văd asemenea nemulțumiri în societatea moldovenească, să iasă oameni în asemenea măsură, într-un număr atât de mare să protesteze. Dacă cineva vrea să organizeze în baza la ceva care nu are temei, va trebui să investească foarte mulți bani, să le plătească ca să vină să protesteze, pentru că nu există o stare de nemulțumire totală la ora aceasta în societatea moldovenească”, a remarcat Aurelian Lavric.

You may also like

Comments are closed.

By