15 C
Chișinău
Saturday, May 8, 2021

Ceban: Vor fi mai multe proiecte în Capitală, dar pentru asta avem nevoie de comunicare și stabilitate. Fără populism, fără politică, fără geopolitică

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Capitala se află într-un mare șantier, iar acest lucru a fost posibil datorită nu doar echipei de la Primărie, dar și celei care m-a susținut în cadrul alegerilor locale, dar și guvernării. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care a participat în cadrul unei emisiuni de la Radio Sputnik Moldova.

Eu sunt foarte reținut la acest tip de întrebări. Sunt de părerea că mereu este ceva mai mult de făcut. O notă în acest sens să mi-o ofere locuitorii capitalei, dacă facem corect tot sau ceva mai trebuie de făcut. Eu cred că noi mergem într-o direcție bună. Desigur, sunt probleme. Întotdeauna dacă faci ceva, vor fi unele impedimente. Dar repet, acum Chișinăul e un oraș cu foarte multe șantiere. De la independență până în prezent nu a fost așa ceva. Eu mă bucur că împreună cu echipa putem face asta. Nu doar cu echipa de la primărie, dar toată echipă.

Mai departe, eu cred că proiectele se vor mări și vor fi mai multe, dar de asta spun că avem nevoie de stabilitate și comunicare între noi. Fără populism, fără politică, fără geopolitică”, a punctat acesta.

Ion Ceban spune că după alegerile prezidențiale va prezenta raportul în întregime, pentru primul său an de activitate.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img