15 C
Chișinău
Saturday, May 8, 2021

Ceban: În acest an s-a demonstrat că atunci când există consens și colaborare între instituțiile statului, lucrurile pot fi mișcate mult mai repede

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

„În acest an s-a demonstrat că atunci când există consens și o colaborare între toate instituțiile statului, lucrurile pot fi mișcate mult mai repede”. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban într-un interviu pentru UNIMEDIA, dat la scurt timp după ce a anunțat susținerea sa pentru Igor Dodon.

Ceban a punctat faptul că și unii foști edili au declarat că până acum primăria Chișinău nu a primit așa suporturi din partea Guvernului și a Conducerii pentru dezvoltarea infrastructurii municipalității.

Ce vedem astăzi? Mai multe proiecte care sunt sau pot fi implementate imediat cu suportul autorităților centrale. Mă refer la reparația străzii Albișoara, Trotuarele Pușkin-Bodoni, Stația de Epurare sau cele de perspectivă – finalizarea construcției drumului de centură a Chișinăului, reabilitarea completă a albiei râului Bîc, îmbunătățirea parcului și a zonei de agrement de-a lungul râului; crearea unei zone economice libere și a unui parc industrial în zona municipală, soluționarea împreună a problemei mirosului neplăcut din capitală și problema tratării nămolului de la stația de epurare, reparația capitală a podului din strada Ismail”, a punctat acesta.

Primarul spune că toate aceste schimbări, dar și proiecte de viitor sunt posibile deoarece a avut permanent o comunicare foarte bună cu Președintele țării și cu Guvernul.

„Și de aici Chișinăul are mult de câștigat. Deoarece la toate nivelele nu se face politică, dar se realizează proiecte și planuri de modernizare a orașului”, a mai adăugat Ion Ceban.

Amintim că Ion Ceban și-a anunțat susținerea pentru candidatul Igor Dodon la prezidențiale. În acest sens, Ceban a anunțat că și-a luat concediu din cont propriu pentru o săptămână.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img