Campania de plantare a arborilor // Astăzi au fost plantați mii de copaci

BA9AC3F8-06FE-418D-B047-EDA46C826543

Mii de copaci au fost plantați astăzi în a doua etapă etapă din campania de plantare a arborilor, la care a participat primarul general Ion Ceban. Edilul, chiar dacă se află în concediu din cont propriu, și-a făcut timp să vină „deoarece îmi pasă”, a conmentat acesta.

Astăzi particip la mai multe acțiuni în cadrul Campaniei de plantare a arborilor pe teritoriul capitalei, care prevede sădirea a circa 12 mii de puieți, în diferite zone ale orașului. La acțiunea de astăzi s-a alăturat și efectivul Direcției de Poliție Chișinău, dar și alte subdiviziuni ale Ministerului de Interne într-un număr de circa 300 de persoane. Pe această cale, mulțumesc tuturor pentru implicare și interes față de învrezirea orașului”, a declarat primarul.

De menționat că polițiștii, coducerea primăriei, MAI, dar și angajații preturii Centru au plantat peste 1000 de arbori doar în parcul „Valea Morilor”, perimetrul str. Drumul Viilor – str. Academiei, str. Trifan Baltă.

Municipalitatea precizează că acum au fost sădiți acele specii care rezistă la temperaturile actuale din cele 60 de specii puse la dispoziție.

Ion Ceban a declarat că astfel, am aderat la Campania Globală de plantare a arborilor, asta după ce edilul a depus la APCE toate actele necesare. „Acum suntem parte a acestei familii mari”.

de a participa activ la acțiunile de plantare a arborilor, pentru a avea un oraș mai verde și aer mai curat.

You may also like

Comments are closed.

By