Vlogger la sediul PAS: Condamn propaganda și încălcarea legislației (VIDEO)

PAS si propaganda electorala in scoli.

Propaganda electorala in scoli.

Publiée par Vitalie Florea sur Vendredi 25 septembre 2020

Vloggerul Vitalie Florea a mers la sediul PAS pentru a-și exprima nemulțumirea și indignarea față propaganda pe care această formațiune o face în școlile din Moldova. Într-o înregistrare video, activistul civic a spus că mesajul profesorului din Ocnița, care este și consilier PAS, ne demonstrează adevărata față a partidului condus de Maia Sandu.

„Încălcând codul electoral și etica profesională, Boris Cușnir a demonstrat lipsa de respect față de legislație, lipsa de moralitate. A făcut-o conștient. Acest exemplu vorbește despre calitatea membrilor PAS, în special a conducerii partidului, care l-a susținut pe Cușnir”, spune Florea.
Vloggerul le-a amintit cetățenilor că Maia Sandu și PAS au venit pe arena politică de la Chișinău cu o promisiune – de a face politică curată și de a promova o democrație veritabilă.
„Unde sunt persoanele integre și sincere în PAS? PAS nu e nici de dreapta, nici pro-european, e un partid machiavelist. Unica regulă pe care o respectă membrii PAS și Maia Sandu – scopul scuză mijloacele. Iar scopul lor adevărat este puterea și interesele personale”, a mai spus vloggerul.

You may also like

Comments are closed.

By