Vlad Filat: Maia Sandu nu joacă cinstit, când spune că alegerile vor fi fraudate

filat333

Isteria lansată de PAS și Maia Sandu despre fraudarea alegerilor prezidențiale este lipsită de sens. Astfel, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate pregătește o justificare în fața susținătorilor săi, după ce va pierde scrutinul. Opinia a fost expusă de președintele PLDM, Vlad Filat, la postul de televiziune TVC21.

„Eu, dacă să fiu sincer, nu înțeleg anumite lucruri: alegerile încă nu au început, fapte reale pentru astfel de acuzații nu există, dar deja se vorbește despre falsificare. Eu cred că cel mai bine e să nu strigi despre falsificare, dar să faci tot ce este posibil pentru a nu admite acest lucru: să ai observatori, să monitorizezi situația, să sesizezi organele competente, să contești, când e cazul, dacă este nevoie de strigat, da, să strigăm… Dar dacă este o simplă pregătire a terenului, că uite dacă eu voi pierde, atunci a fost falsificare, atunci asta nu e corect. Trebuie să jucăm cinstit”, a declarat Filat.

Totodată, fostul premier spune că are mai multe așteptări de la partidele pro-europene.

Eu am așteptări de la partidele pro-europene, care pot colabora între ele și care pot să nu arunce pietre unii în alții. Dar așa, noi nu dăm mâna (p.r. cu Dodon), după care o dăm, spunem că nu votăm împreună (p.r. cu PSRM), după care investim un Guvern comun”, a mai spus Vlad Filat.

You may also like

Comments are closed.

By