12 C
Chișinău
Sunday, April 18, 2021

Ion Ceban: Pentru renovarea bd. Ștefan cel Mare sunt necesare investiții de cel puțin 6-7 milioane de lei

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Primăria Chișinău caută în prezent fonduri pentru remedierea bulevardului Ștefan cel Mare, a declarat primarul general al capitalei, Ion Ceban, la UNIMEDIA. Acesta a menționat că este vorba de investiții de cel puțin 6-7 milioane de lei.

„Opțiunea „cea mai ieftină” este să îndepărtați stratul superior de asfalt lângă stațiile de transport – acolo unde este cel mai deteriorat și să puneți unul nou. Dar problema este că există asfalturi și scufundări în asfalt deja în mijlocul drumului. Avem în vedere o altă soluție – o schimbare completă a stratului superior de asfalt. Aș dori să menționez că fundația drumului de pe bulevardul Ștefan cel Mare este foarte bună, problemele se trag de la ultimele renovări de calitate slabă”, a spus primarul capitalei.

Primăria Chișinău a primit rezultatele unei examinări independente a renovării bulevardului Ștefan cel Mare în luna martie a acestui an. Vara, a fost publicată o parte din acest raport. Ceban a precizat că raportul primit de primărie a fost trimis autorităților competente, care urmează să ia o decizie.

Renovarea bulevardului principal al capitalei a început în 2015 ca parte a unui proiect de reabilitare a 6 străzi din capitală. S-au cheltuit 7 milioane de euro pentru asta. Lucrările efectuate de compania românească DELTA au fost finalizate în 2017, iar în curând asfaltul în multe locuri a fost puternic deformat.
stefan transport

stefan transport asfalt

stefan cel mare

ceban bd stefan

asfalt stefan transport6

asfalt stefan cel mare

asfalt stefan transport

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img