Ion Ceban: Pentru renovarea bd. Ștefan cel Mare sunt necesare investiții de cel puțin 6-7 milioane de lei

stefan transport asfalt

Primăria Chișinău caută în prezent fonduri pentru remedierea bulevardului Ștefan cel Mare, a declarat primarul general al capitalei, Ion Ceban, la UNIMEDIA. Acesta a menționat că este vorba de investiții de cel puțin 6-7 milioane de lei.

„Opțiunea „cea mai ieftină” este să îndepărtați stratul superior de asfalt lângă stațiile de transport – acolo unde este cel mai deteriorat și să puneți unul nou. Dar problema este că există asfalturi și scufundări în asfalt deja în mijlocul drumului. Avem în vedere o altă soluție – o schimbare completă a stratului superior de asfalt. Aș dori să menționez că fundația drumului de pe bulevardul Ștefan cel Mare este foarte bună, problemele se trag de la ultimele renovări de calitate slabă”, a spus primarul capitalei.

Primăria Chișinău a primit rezultatele unei examinări independente a renovării bulevardului Ștefan cel Mare în luna martie a acestui an. Vara, a fost publicată o parte din acest raport. Ceban a precizat că raportul primit de primărie a fost trimis autorităților competente, care urmează să ia o decizie.

Renovarea bulevardului principal al capitalei a început în 2015 ca parte a unui proiect de reabilitare a 6 străzi din capitală. S-au cheltuit 7 milioane de euro pentru asta. Lucrările efectuate de compania românească DELTA au fost finalizate în 2017, iar în curând asfaltul în multe locuri a fost puternic deformat.
stefan transport

stefan transport asfalt

stefan cel mare

ceban bd stefan

asfalt stefan transport6

asfalt stefan cel mare

asfalt stefan transport

You may also like

Comments are closed.

By