Igor Dodon și Oleg Vasnețov au discutat despre Forumul Economic moldo-rus, care va avea loc pe 1 octombrie

dodon vasnetov

Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Federației Ruse Oleg Vasnețov. Oficialii au discutat un spectru larg de chestiuni cu privire la relațiile bilaterale dintre cele două state. În cursul dialogului s-a vorbit și despre Forumul Economic moldo-rus, care urmează să se desfășoare la 1 octombrie, dar și despre ședința online a Comisiei Interguvernamentale pentru cooperare comercial-economică din 2 octombrie.

Am fost unanimi în opinia că, în pofida crizei pandemice, organizarea acestor două evenimente va impulsiona considerabil dezvoltarea parteneriatului strategic dintre Moldova și Rusia”, a menționat șeful statului.

Amintim că la începutul acestei săptămâni, Igor Dodon a discutat cu președintele rus Vladimir Putin despre cele mai actuale probleme din agenda bilaterală, inclusiv negocierile cu privire la creditul rus de 200 milioane de euro, ajutorul umanitar pentru fermierii din Moldova, obținerea vaccinului autorizat împotriva coronavirusului, precum și posibila reluare a traficului aerian și feroviar dintre țările noastre.

You may also like

Comments are closed.

By