Primarul Ion Ceban amenință cu demisii, după reapariția mirosului urât în Capitală

statia de epurare

Dacă se va demonstra că responsabili din cadrul municipalității sunt vinovați în situația creată cu mirosul de la Stația de Epurare, aceștia vor fi eliberați. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței cu pretorii din capitală.

Da noi am rezolvat problema cu cele tone de rahat care emanau o putoare insuportabilă în capitală. Anul acesta ce se întâmplă în capitală? Responsabilii m-au informat că a crescut încă de pe data de 24 iulie concentrația deversărilor la stația de epurare și de vină sunt agenții economici, care nu au stații de pre-epurare individuală.

De ce nu s-a luat măsuri necesare? De ce nu s-a acționat prompt? Așa cum ziceam, aștept raportul grupului de lucru, în 3 zile. Și dacă sunt devină responsabilii, să fie dați afară. Dacă sunt devină agenții economici, atunci să numim lucrurile pe nume și să intervenim. Sau are cineva ceva de ascuns? Știu că ați făcut probe în această privință”, a declarat Ceban.

Municipalitatea a depus un efort enorm pentru a rezolva problema mirosului neplăcut emanat de la Staţia de Epurare. „Nu voi admite ca problema să revină, iar oamenii să sufere din cauza mirosului insuportabil”.

You may also like

Comments are closed.

By