În Capitală continuă evacuarea panourilor publicitare

panouri publicitare

De pe străzile și din parcurile capitalei, unde sunt efectuate lucrări de renovare și reabilitare, sunt evacuate panourile publicitare. Despre aceasta scrie primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, demult a anunțat să nu mai fie prelungite actele permisive pentru panourile instalate, deoarece municipalitatea își propune modernizarea obiectivele per ansamblu.

Pe strada Albișoara sunt în total 78 de panouri de dimensiuni mari, luând în calcul că 10 le-am scos în luna iulie din intersecția Albișoara-Pușkin. Astăzi, doar pe tronsonul Iurie Gagarin – Ismail de pe Alboșoara, ce este închis pentru lucrări de reparație, din 19 panouri existent, 3 au fost demontate astăzi”, spune edilul.

Ion Ceban afirmă că vor fi demontate toate panourile de pe străzile Pușkin-Bodoni, unde au loc lucrările de reabilitare a trotuarelor. Panoul de publicitate de dimensiuni mari din intersecția Pușkin-Șciusev, a fost evacuat.

„Ani de zile, panourile nu doar au urâțit orașul fiind amplasate haotic și într-un număr excesiv, dar unele dintre ele sunt și periculoase pentru trecători”, susține acesta.

 

You may also like

Comments are closed.

By