Ceban îi transmite un mesaj lui Axentiev: Nu se va întoarce la Autosabritate sub nicio formă

117141802_655924491678096_7201931524429576133_o

Angajații de la Autosalubritate nu și-au primit salariile pentru luna trecută, întrucât, directorul întreprinderii, Eugeniu Axentiev care a fost demis prin decizia CMC, nu se lasă dus și a plecat în concediu medical, cu tot cu ștampilă. Despre aceasta a vorbit primarul general Ion Ceban în această dimineață. Edilul capitalei spune că sunt semnale că în teren, susținătorii lui Axentiev nu vor să colecteze gunoiul în unele curți de bloc.

Am primit mai multe mesaje că se încearcă blocarea activității Î.M „Autosalubritate”. Pe acest subiect de demisie, domnul Axentiev va încerca să își deschidă buletin de boală în alt spital. Se tensionează situația cu ștampila, care nu poate fi aplicată, iar oamenii nu pot să primească salariu. Știu că în unele curți de bloc intenționat nu s-a conectat gunoiul. Eu vreau să îi transmit salutări domnului Axentiev și unele părți a echipei, care probabil încearcă să influențeze. Așa nu mai merge. Oricum, noi vom reveni la normalitate și el nu se va întoarce la Autosabritate sub nicio formă. Oamenilor din teren, vreau să le spun că, dacă aveți semnale că nu este colectat gunoiul sau este colectat cu întârziere, eu vă asigur că vom depăși aceste probleme. Ceea ce ține de gunoi, este capacitatea noastră de a administra”, a declarat Ion Ceban.

Amintim că primarul general Ion Ceban a cerut demisia șefului Întreprinderii Municipale Regia Autosalubritate, Eugeniu Axentiev. Potrivit primarului, raportul efectuat la întreprindere nu este deloc plăcut, iar grupul de control a găsit neconformități foarte mari.

De asemenea, pompierii, câteva zile la rând, împreună cu direcțiile municipale, au luptat cu un incendiul izbucnit la gunoiștea de la Tînțăreni. De precizat că 700 de mii de lei au fost repartizați din fondul de rezervă al municipiului Chișinău, pentru serviciile contractate pentru lichidarea incendiului, dar și consecințele acestuia de pe poligonul din com. Țînțăreni.

You may also like

Comments are closed.

By