VIDEO // Cinci bărbați reținuți în cazul omorului unui bărbat în 2018: l-au snopit în bătaie la beție

Screenshot_7

Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 36 de ani, au fost reținuți fiind bănuiți de omorul intenționat al unui bărbat de 33 de ani, în raionul Căușeni, în vara lui 2018.

În urma investigațiilor a fost conturat un cerc redus de persoane și s-a decis percheziționarea domiciliilor și reținerii celor cinci bănuiți.

Fapta a fost comisă după ce învinuiții au consumat băuturi alcoolice cu victima, iar după un conflict spontan cu aceasta, i-au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele și cu un obiect dur. Ulterior, aceștia l-au transportat în extravilanul localității, mai exact într-o fântână de acumulare a deșeurilor, în care în trecut erau depozitate cadavrele păsărilor unei ferme din preajmă. Mai apoi, învinuiții l-au incendiat pe bărbat.

x

Moartea bărbatului a survenit din cauza șocului traumatic și termic, cauzat de traumă vertebro-medulară închisă; trauma contuză a toracelui, a coastelor I-X; arsuri termice prin flacără pe cap, abdomen și membre, pe 80% din corp; precum și mai multe plăgi contuze în regiunea feței și capului.

Potrivit legii penale, omorul intenționat comis de mai multe persoane se pedepsește cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.

You may also like

Comments are closed.

By