11 C
Chișinău
Friday, April 23, 2021

STOP FALS! Viorica Dumbrăveanu – victima unui site fake news

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ministrul Sănătății susține că a devenit victima unui site de știri false. Într-o postare pe Facebook, Viorica Dumbrăveanu infirmă că este infectată cu noul coronavirus.

„Astăzi un site de fake news a lansat un fals despre mine. De activitatea celor ascunși în “anonimitate”, care lansează falsuri, trebuie să se ocupe instituțiile de drept.

Sunt indignată de distribuirea știrilor false precum că sunt infectată de COVID. Aceste informații false sunt atacuri nu doar la persoana mea, dar și la sistemul de sănătate din Republica Moldova.

Nimeni nu este protejat de infecția Covid-19, dar este foarte important ca nici o persoană să nu fie stigmatizată și descriminată pe motiv de boală.

În acest răstimp am activat și m-am expus riscului de infectare, oare e un motiv pentru atacuri acide? Oare în plină pandemie poate domina minciuna?

Viața și sănătatea este tot ce contează. Sunt mama și fiică, care am stat în fața încercărilor, care luptă zilnic pentru sănătatea oamenilor, pentru că viața are prioritate”, a scris Dumbrăveanu.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img