Primarul Capitalei foc și pară, după ce o porțiune de asfalt, proaspăt turnat, s-a surpat

reparatie pelivan.jpg555

Lucrările din capitală trebuie făcute calitativ, iar dacă cineva dă greș, trebuie să răspundă. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, după ce o porțiune de asfalt proaspăt turnat pe strada Pelivan s-a surpat.

Potrivit primarului, după evaluarea unei anchete de serviciu inițiată cu privire la situația din strada Pelivan s-a stabilit că: angajații Apă-Canal Chișinău, sectorul Buiucani, nu au întreprins măsurile de asigurare a funcționalității apedectului cu diametrul 500 mm din oțel, unde anterior au fost executate lucrări, în urma unei avarii pe acest segment, în rezultat, apeductul s-a deteriorat, s-a spart țeava cu apă și a surpat o suprafață de 20 de metri pătrați din învelișul asfaltic nou așternut.

„Aici vreau să precizez că lucrările de reabilitare și restabilire a învelișului au costat 16 mii lei. Mai mult, acești bani vor fi recuperați din contul persoanelor care se fac vinovate. Aici este vorba de acei care nu au realizat calitativ lucrările și au dus la surparea asfaltului nou turnat. Așa se va întâmpla cu fiecare caz în parte. Pe fiecare caz aparte vom acționa astfel. Nu trebuie primăria să plătească pentru neprofesionalismul unora”, a declarat edilul în cadrul ședinței primăriei Chișinău din această dimineață.
109853377_640288516575027_4252129129196325827_n

pelivan asfalt surpat.jpg77

Ceban a spus că în situația creată pe strada Pelivan, responsabilii din cadrul primăriei vor avea grijă ca aceste lucrări să fie calitative, iar după finisarea lor, să se facă o inspecție amănunțită.
reparatie pelivan44

reparatie pelivan.jpg66

reparatie pelivan

pelivan ceba strada reparatie

pelivan reparatie

You may also like

Comments are closed.

By