OMOR la Buiucani: L-a lovit cu ciocanul în cap și l-a înjunghiat cu un cuțit. Declarațiile bănuitului // VIDEO

omor_15_iulie

Un bărbat de 32 de ani, originar din capitală, a fost identificat și reținut pentru comiterea unui omor. 

Polițiștii au fost alertați, în seara zilei de 10 iulie.  Într-un apartament de pe str. Lisabona din sectorul Buiucani al capitalei a fost depistat cadavrul unui bărbat, în stare de putrefacție.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului și medicul legist, pentru a stabili circumstanțele și cauza decesului. Victima s-a dovedit a fi un locuitor al capitalei, în vârstă de 39 de ani, pe suprafața corpului acestuia fiind depistate urme de moarte violentă.

La locul faptei, forțele de ordine au stabilit că, la data de 3 iulie curent, în apartamentul victimei a avut loc un conflict și o altercație fizică între bănuit și proprietar.

Ulterior, în urma conflictului individul, având asupra sa un cuțit și un ciocan, a aplicat mai multe lovituri pe suprafața corpului victimei. În urma plăgilor de cuțit primite și a loviturilor de ciocan, bărbatul a decedat. Bănuitul a sustras din apartament video registratorul și cuțitul cu care a săvârșit crima și, împreună cu un amic, le-au aruncat într-un iaz din sectorul Buiucani al capitalei.

Atât bănuitul, cât și prietenul acestuia, în vârstă de 27 de ani, au fost identificați, reținuți, încătușați și escortați la Inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. Ambii bărbați și-au recunoscut vinovăția.

Individul care a comis omorul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru ,,Omor”, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani.

You may also like

Comments are closed.

By