FOTO // Scuar amenajat la intrarea în Parcul Valea Morilor

106912903_633624397241439_5654428522054764398_n

La intrarea în Parcul Valea Morilor, din strada Gr. Alexandrescu, va fi amenajat un scuar, iar zona va deveni una pietonală. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban, potrivit căruia, pentru aceasta se va cheltui 120 de mii de lei, bani din bugetul municipal.

„În acea zonă, care mai mulţi ani a fost lăsată de izbeliște, acum va fi amenajat un scuar frumos.

Intrarea în parcul Valea Morilor, din zona MoldExpo, pe o suprafaţă de 200 m2, va fi transformată în una pietonală, astfel, accesul mașinilor va fi interzis. Două parcări pentru automobile vor fi amenajate în nemijlocita apropiere a viitorului scuar”, spune primarul.

Ceban a subliniat că actualmente, pretura sectorului Buiucani desfășoară̆ lucrări de schimbare a bordurilor şi amenajare a unei fâşii de gazon. Tot acolo, va fi instalat mobilier urban, deoarece zona este intens vizitată de părinți cu copii.

Edilul mai punctează că în paralel, sunt amenajate şi scările de acces spre ogrăzile curţilor din str. Gr. Alexandrescu, unde sunt prevăzute a fi construite şi rampe pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Lucrările de amenajare a scuarului vor fi încheiate la sfârşitul săptămânii viitoare.

106708891_633624043908141_145575006546491772_n 106912903_633624397241439_5654428522054764398_n 106986131_633624107241468_7247613165371124804_n 107098951_633624190574793_2196586357705083921_n 107377661_633624353908110_4793667876883108312_n

You may also like

Comments are closed.

By