Două OMORURI în Capitală! Suspecții au fost reținuți și au declarat cum s-a întâmplat // VIDEO

Screenshot_7

Doi bărbați au fost reținuți, fiind bănuiți de comiterea a două crime. Indivizii sunt originari din mun. Chișinău și r-nul Drochia, ambii cu vârstele de 22 ani, la moment fără loc permanent de trai.

Potrivit Poliției, primul cadavru a fost depistat la 1 iunie curent, într-o construcție nefinisată de pe strada M. Sadoveanu din capitală, cu urme de moarte violentă pe suprafața corpului. Alt cadavru a fost depistat în data de 10 iunie curent, pe aceeași stradă, de asemenea cu urme de moarte violenta pe suprafața corpului. Victimele erau ambii bărbați, unul de 34, iar altul de 66 de ani.

Cadavrele acestora au fost duse la Centrul de Medicină Legală, pentru a putea fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

În urma expertizei medico-legale s-a stabilit că ambele victime au decedat în urma loviturilor aplicate pe diferite zone ale corpului.

Oamenii legii au reușit să rețină suspecții. În cadrul audierilor, aceștia şi-au recunoscut vinovăţia în totalitate, povestind cu lux de amănunte circumstanţele în care au avut loc crimele. Potrivit lor, conflictul cu victimele s-ar fi iscat după ce bănuiții au consumat băuturi alcoolice.

Actualmente ei se află în custodia poliţiei capitalei, fiind reținuți pentru 30 de zile în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și sunt cercetaţi penal în baza art. 151 alin.(4) și anume „Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, care a provocat decesul victimei”. Conform legislației ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 12 până la 15 ani.

You may also like

Comments are closed.

By