4.2 C
Chișinău
Tuesday, September 28, 2021

Ceban reiterează: Primăria nu a solicitat închiderea pieței „Delfin”

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Închiderea Pieței „Delfin” nu a fost la solicitarea Primăriei Chișinău, dar astfel administratorul încearcă să manipuleze municipalitatea. Declarațiile au fost făcute de către primarul general Ion Ceban la Radio Sputnik Moldova.

„La Piața Delfin cineva încercă să fraierească municipalitatea. Administratorul ia plata de la comercianți, asta după ce noi i-am încercat să îi scutim de unele impozite pe perioada pandemiei. Aproape toate piețele din capitală sunt în mâini private. El acolo e gospodar, vrea deschide, vrea nu deschide. A fost zvon că Primăria închide „Piața Delfin”. Nu, nu a fost nicio decizie, nicio discuție nu a fost în acest sens. Este idea proprietarului pieței, care eu cred că el are unele interese, că precum ar vrea să construiască o clădire acolo. Nu se primi. Primăria nu permite”, a declarat Ceban.

Primarul afirmă că administratorul și comercianții au un conflict local, unde se încearcă să lase unii oameni fără venit.

Noi am indicat motivul exact de ce această piață a fost închisă. Cum a încercat să ne șantajeze. I-am a spus că toate gheretele, care ilegal se află acolo din 2016 să fie evacuate de pe trotuarele de pe Alba Iulia. Primăria nu poate închide piața, dar gheretele de pe trotuar”, a punctat primarul.

Ion Ceban a declarat anterior că gheretele urmează să fie evacuate de către Primăria Chișinău, iar administratorul să plătească pentru lucrări.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img