Cazul Gațcan a demonstrat că PRO Moldova și Partidul Șor sunt o echipă: Au procedat fix ca Plahotniuc cu curcanii peste gard

curcani presedintie protest plahotniuc

Cazul Gațcan a demonstrat că PRO Moldova, condusă de finul lui Plahotniuc, Andrian Candu, și PP Șor sunt o echipă. Cele două formațiuni au protestat în comun la sediul președinției, în ziua în care Ștefan Gațcan le-a stricat jocul și a renunțat la mandatul de deputat. În cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”, Igor Dodon a spus că dacă cineva mai avea dubii că acești oligarhi “muncesc cot la cot”, după acel protest lucrurile s-au limpezit.

Mi-am adus aminte când Plahotniuc arunca curcani de-asupra gardului de la președinție. Fix așa Candu și Șor. Dacă cineva mai crede că Candu și Șor nu-s împreună… Voi ați văzut ieri cum au ieșit toți împreună, cum au ieșit la protest în fața președinției”, a spus Igor Dodon.

Recent în spațiul public au apărut informații că PRO Moldova și PP Șor pregătesc un protest la casa părintească a președintelui. Igor Dodon a venit cu o avertizare: „Nu vă jucați! Sadovenii sunt oameni gospodari, din răzeși, o să vă primească așa de bine că nu o să vă puteți duce repede din sat. Nu încercați, nu provocați!”.

You may also like

Comments are closed.

By