Reacția Primăriei Chișinău la acuzațiile consilierilor PAS: sunt declarații politice

Acuzațiile aduse de consilierii PAS sunt nefondate, iar „politică văd în acțiunile primăriei, doar acei care fac politică azi în cadrul instituției”, a declarat consiliera primarului Ion Ceban, Natalia Ixari, în urma declarațiilor făcute de consilierii Partidului Acțiune și Solidaritate.

„De fapt, oamenii vor să trăiască într-un oraș curat, amenajat și modern, iar în acest sens se lucrează zi de zi. Prin acțiunile efectuate se văd rezultate, cum ar fi: străzi și trotuare intrate în reparație, evacuarea gheretelor, a panourilor publicitare, dar și a altor instalații. Azi sunt efectuate lucrări de reparație a două pasaje subterane, iar mai multe parcuri și zone verzi sunt modernizate, alte multe proiecte și concepte sunt lansate și sunt transparente”, se arată în reacție.

Consiliera a mai precizat că banii publici sunt cheltuiți pentru cetățeni și nicidecum în alt scop și asta văd locuitorii capitalei.  

De precizat că astăzi, în cadrul unei conferințe de presă făcută de consilierii PAS din CMC, au fost aduse mai multe acuzații despre cheltuielile făcute de municipalitate.

You may also like

Comments are closed.

By