11 C
Chișinău
Friday, April 23, 2021

Primarul Capitalei reiterează: Decizia de a sista transportul public, de Blajini, nu aparține Primăriei

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Primăria Chișinău este asaltată cu apeluri telefonice din partea locuitorilor cu privire la transportul public în zilele 6-8 iunie, când va fi sărbătorit Paștele Blajinilor. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban, în cadrul ședinței Primăriei Chișinău.

Potrivit acestuia, urmează ca această problemă să fie pusă în discuții în cadrul Comisiei Situații Excepționale în Sănătate Publică (CSESP).

„Foarte multă lume ne sună și ne întreabă pe noi, cu toate că această decizie aparține Comisiei Situație Excepțională în Sănătate Publică de a sista transportul în zilele de sâmbătă și duminică. Noi nu avem dreptul și nici nu putem să încălcăm decizia. Ceea ce noi vom face este să venim cu recomandări către Comisia Situație Excepțională în Sănătate Publică cu privire la transportul public pentru zilele când va fi sărbătorit Paștele Blajinilor sau zilele de odihnă, știind că foarte multă lume lucrează sâmbăta, poate unele lucruri vor fi modificate, fie să funcționeze cu program restrâns sau program restricționat. Dar totuși la nivel central analizează specialiștii, ei sunt competenți și doar ei pot să se expună, dacă este sau nu posibil acest lucru”, a precizat Ion Ceban.

În acest an Paștele Blajinilor urma să fie sărbătorit pe 27 aprilie, însă, din cauza coronavirusului a fost amânat pentru 6, 7 și 8 iunie.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img