Primarul Capitalei felicită medicii: Faceți o muncă enormă și pentru aceasta vă mulțumesc

spital medici coronavirus

Medicii și lucrătorii medicali marchează astăzi ziua profesională. În acest sens, primarul general Ion Ceban a veni cu un mesaj către eroii care lucrează în prima linie.

În semn de recunoștință pentru dedicație și profesionalism, edilul a oferit din partea Primăriei Chișinău peste 100 de diplome cadrelor medicale din instituțiile medicale municipale.

„Mult stimați lucrători medicali și farmaciști, astăzi, vă aduc un omagiu Dumneavoastră, celor care aveți misiunea de a proteja viața și sănătatea publică. Și, dacă majoritatea au crezut că medicina a progresat, anul 2020 a venit cu o lecție, care a impus întreaga omenire să își revadă prioritățile și să aprecieze la justa valoare munca și dedicația lucrătorilor din domeniul medical și farmaceutic. Trecem printr-o perioadă foarte complicată, dar împreună vom reuși să facem față situaţiei. La rândul nostru, ne-am dori mult mai multe să vă putem oferi, facem tot ce ne stă în puteri”, a precizat acesta.

„În numele Primăriei municipiului Chișinău și a tuturor locuitorilor, cu prilejul Zilei Lucrătorului Medical și Farmacistului, vă doresc curaj și bucurii pe plan personal și profesional. Faceți o muncă enormă și pentru aceasta vă mulțumesc. Sănătate să aveți, deoarece de Dumneavoastră depinde sănătatea cetățenilor”, a conchis Ion Ceban.

Amintim că rata de infectare a medicilor din capitală cu Covid-19 este cea mai mică din țară, doar 12,8%. Aceștia sunt testați periodic, pentru a evita riscul răspândirii virusului.

You may also like

Comments are closed.

By