15 C
Chișinău
Saturday, May 8, 2021

Miliardul nu pute

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Stranie echipă îi lustruiește imaginea unuia dintre cei mai controversați afaceriști din Republica Moldova. Asta că sa nu spunem altfel. Ei cum, stranie… pestriță.

Zilnic, băieții de la Pro TV, Publika, Prime, Canal 2, Canal 3, RTR, mai nou, Jurnal TV și bineînțeles, TVC și TV Orhei ne umplu casele de bucurie afișîndu-ne pe tot ecranul televizorului figura bancherului sau a ortacilor săi.

Errrroul rrreportajelor plătite sau creditate din Miami ne povestește cum ne va transforma toată Moldova in Monaco și cum, printre degete, probabil din Miliardul disparut (că doar nu l-a furat..) a mai pus doua becuri pe o stradă recent asfaltată pe datorie.

Și nimeni nu vomită. Nici reporterii care filmează aceste reportaje, nici editorii, nici redactorii, și mai ales șefii departamentele de publicitate ale acestor televiziuni cu directori și proprietari cu tot.

Daca cei din GMG s-au culcat sub Shor cam îndată după ce Shor s-a culcat sub Plahotniuc (înșelîndu-l pe iubitul său Filat), iar Orhei TV și TVC sunt odraslele concepute din acest incest, atunci cel puțin nu e clar cum de au fost înfiate ProTV și Jurnal TV?

Deși trebuie sa fim ipocriți ca să spunem că nu e clar. E clar. Dar nu ne vine sa credem că Miliardul totuși nu pute.

Daca ne aducem aminte cu câtă invidie se uitau alte jurnaliste la Porsche-ul Olguțăi le-am putea da crezare celor de la PRO și Jurnal. Cum sa nu ia daca li se dă. Și la urma urmei один раз не пи…

Autor: Grasiela Projurcă

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img