6.3 C
Chișinău
Tuesday, September 28, 2021

Maia Sandu comentează despre plicurile cu bani pe care le-a luat de la Vlad Filat

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Lidera PAS, Maia Sandu, spune că nu a luat plicuri cu bani de la ex-premierul Vlad Filat, în perioada când a deţinut funcţia de ministru al Educației. În cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Moldova 1, Maia Sandu a declarat că aşteaptă şedinţa de judecată, în care să demonteze aceste acuzaţii.

Este categoric o minciună. Asta a fost spus de Ilan Şor. Sper că în câteva luni va avea loc şedinţa de judecată”, a declarat lidera PAS.

Anterior, bloggerul Eugen Luchianiuc declara, într-o intervenţie live pe Facebook, că, în perioada în care era Ministru al Educației, Maia Sandu lua, lunar, câte trei plicuri cu bani de la fostul premier Vlad Filat. Banii veneau de la fostul primar de Orhei, Ilan Şor, principalul beneficiar în scandalul miliardului furat.

S-a vorbit despre punga pe care ar fi primit-o Igor Dodon de la Plahotniuc. Trebuie să vă spun că Maia a luat tot dintr-un astfel de “culiocel”, pe care Ilan Şor i-l ducea lui Vlad Filat, iar Filat împărțea banii în pliculețe. Astfel, Maia când se ducea la începutul fiecărei luni să-şi ia plicul, de fapt lua trei plicuri – unul pentru ea, unul pentru Igoraş şi unul, pentru restul, alde Dan Perciun şi alţii”, a declarat Luchianiuc.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img