Ion Terguță explică refuzul PAS de a investi un Guvern PPDA: Nu poate admite o creștere a popularității Platformei DA

terguta

Membrii Platformei DA continuă să atace dur partidul Maiei Sandu. Secretarul formațiunii, Ion Terguță, a scris pe Facebook că PAS nu vrea să susțină un guvern PPDA pentru că nu poate admite o creștere a popularității acestuia.

Motivele pentru care PAS nu vrea să admită demiterea cabinetului Chicu sunt cât se poate de evidente. PAS a trecut de vârful său de rating, acumulat pe confuzia alegătorului, dar și pe naivitatea Platformei DA care au oferit PAS-ului libertatea de a-și suprapune propria imagine pe cea a blocului ACUM. PAS nu poate admite o creștere a popularității Platformei DA, dar nici nu are curajul să-și asume pași decisivi de teama unei prăbușiri în sondaje”, spune Terguță.

Luni a avut loc o ședință comună a PPDA și PAS. Informația a fost confirmată chiar de la Maia Sandu la N4. Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate a declarat că a plecat de la întrevedere mai de vreme, deoarece i-a „crăpat răbdarea”. Drept urmare, mai mulți membri PPDA au atacat-o dur.

Vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, a amintit de toate păcatele ale fostului premier.

“Ianuarie 2015. Maia Sandu fără vreo condiționalitate votează pentru Adrian Candu în calitate de președinte al Parlamentului. Acest lucru s-a produs după ce toată lumea cunoștea deja că miliardul a fost furat de la oameni. Februarie 2015. Guvernul Gaburici, din care făcea parte și Maia Sandu, este votat de PD, controlat de Plahotniuc”, a scris Slusari, într-o postare pe Facebook.

You may also like

Comments are closed.

By