Încă o palmă dată de Andrei Năstase Maiei Sandu: Este rușinos ca o guvernare pro-europeană …

sandu nastase.jpg8

Elaborarea de către Guvernul condus de Maia Sandu a unei Legi a Procuraturii, declarată neconstituțională, este un lucru rușinos. Opinia îi aparține liderului PPDA, Andrei Năstase, și a fost exprimată în cadru unei emisiuni la postul de televiziune N4.
“Este rușinos că o guvernare pro-europeană a ajuns să dea socoteală în acest fel”, a declarat Andrei Năstase, cu trimitere la decizia Curții Constituționale în cazul Legii Procuraturii, elaborată de Guvernul Sandu.
În cadrul aceleiași emisiuni, Andrei Năstase i-a luat în colimator și pe unii lideri de opinie, care au luat apă în gură după decizia Curții Constituționale, deși erau foarte vocali atunci când Legea Procuraturii a fost elaborată.
“Am văzut tăcerea deontologilor contextuali și am tras și eu un semnal de alarmă în spațiul public, pentru că nu se poate așa. Atunci a fost foarte multă isterie și i-am avertizat că nu e cazul să insistăm și nu era nevoie să intervenim cu Executivul în treburile Procuraturii, în treburile justiției”, a declarat Andrei Năstase.

You may also like

Comments are closed.

By