Deputatul PAS – Alaiba, acuzat de totalitarism

alaiba3456

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, este acuzat de totalitarism, după ce a blocat un comentariu incomod, al fruntașului liberal din diasporă, Vasile Calmațui. Într-o postare pe Facebook, Alaiba este acuzat de porniri totalitare, intoleranță și bolșevism.

Promotorii ideologiei de gen sunt la fel de totalitari ca frații lor mai mari bolșevici: intoleranți, violenți și duplicitari. Toți cei ce nu-s cu ei sînt tratați de fasciști (buni de exterminare). Asta-i tot ce trebuie de știut despre cică-progresiști”, a scris, într-o postare pe Facebook, Vasile Calmațui, susținător al Partidului Liberal, stabilit peste hotare.

Amintim că, în ultimele zile, mai mulți consilieri PAS din doua sate din raionul Ungheni, au aderat la PUN și au acuzat formațiunea Maiei Sandu de dictatură internă şi lipsă de libertate în luarea deciziilor. Ulterior, și liderul organizației teritoriale Ungheni, Corneliu Prepeliță, împreună cu mai mulți consilieri locali au anunțat că părăsesc PAS, din cauza politicii dictatoriale a conducerii partidului.

You may also like

Comments are closed.

By