Ceban: Ne propunem să promovăm sportul în instituțiile educaționale municipale

scoala profesor

O atenție sporită pentru sport urmează să fie acordată de către municipalitate. Primarul Ion Ceban spune că își propune să promoveze sportul în instituțiile educaționale municipale.

Ieri, am avut o ședință cu privire la realizarea unui Program municipal educațional de promovare a sportului în cel puţin 20 de instituții educaționale”, spune edilul.

Ceban a venit și cu niște obiective foarte importante precum: Deschiderea claselor specializate în domeniul sportului, cercurilor sportive extrașcolare; Pregătirea cadrelor didactice pentru realizarea orelor extrașcolare sportive, în conformitate cu principiul de vârstă; Promovarea sportului începând cu clasele primare.

Copii sunt viitorul nostru, iar noi trebuie să ne dedicăm în totalitate pentru a le crea condiții cât mai bune de viață”, a mai punctat Ion Ceban.

De precizat că planificarea şi pregătirea programului se va realiza în următoarele luni, iar implementarea și pilotarea va avea loc pe parcursul anilor 2020–2025, cu posibilitatea de continuare.

You may also like

Comments are closed.

By