Se va circula mai ușor pe strada Mihai Viteazul din Chișinău. Stația de așteptare a fost mutată și reamenajată // FOTO

fb.com

O nouă stație de așteptare a transportului public a fost amenajată pe strada Mihai Viteazul din sectorul Buiucani al capitalei. Aceasta a fost strămutată cu 50 de metri mai spre strada Columna, pentru a fluidiza traficul în direcția Ștefan cel Mare, spune primarul general al capitalei, Ion Ceban, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Tot pe strada Mihai Viteazul, vizavi de această stație, urmează să mai fie amenajată una la fel. Ulterior toate stațiile de așteptare a transportului public vor fi reparate, pentru că majoritatea dintre acestea sunt într-o stare dezastruoasă.

Asta după ce jumătate din numărul total de 546 de stații din municipiu, au fost acaparate printr-o schemă de agentul economic „Epamedia” SRL, în anul 2007. Am cerut anterior inițierea procedurilor de reziliere a contractelor cu toți agenții economici, care au construit pavilioane comerciale în locul stațiilor de așteptare. Muncim pentru confortul cetățenilor. Oamenii merită un oraș amenajat”, se arată în postarea lui Ceban.

Edilul spune că banii pentru renovare au fost oferiți de un agent economic.

statie viteazul statie viteazul.jpg8

You may also like

Comments are closed.

By