Manipulare în presă // Ion Ceban dezminte informațiile cu privire la lucrările de pe aleea Mircea cel Bătrân

lucrari mircea cel batrin

Primarul general Ion Ceban a venit cu o dezmințire, după un articol publicat pe pagina portalului anticorupție.md unde se scrie ca primăria nu a realizat licitații în lucrările de schimbare a asaltului și zidăriei/bordurilor, lucrări efectuate de direcția Exdrupo. Edilul capitalei spune că informația plasată pe site nu este veridică.

„ExGrupo este întreprindere municipală deci așa nu putem să calificăm și Lum-Teh, și altele. Salubritatea tot „de-acasă este”. Eu vă rog foarte mult atunci când faceți unele înscrieri, acuzații haideți să ne documentăm suficient în această privință. Ce ține departe de lucrări, bordura și terasamentul o face în deprindere municipală nu se fac licitații. Sunt lucrări planificate bugetate pentru anul curent. Iar ce ține de lucrări de amenajare este legislația separată care va arăta aceste lucruri. Dacă aveți nevoie de informație adresați-vă, noi suntem foarte deschiși. Dacă aveți nevoie de documente, noi o să le prezentăm. Noi încercăm să fim foarte transparenți. Activități planificate, lucrări efectuate, cheltuie din buget, noi suntem foarte deschiși”, a declarat primarul.

Reacția lui Ceban vine după ce portalul de știri anticorupție.md a scris un articol despre unele lucrări făcute de ExGrupo, fără a fi făcută vreo licitație.

You may also like

Comments are closed.

By