Ion Ceban: Nu va exista niciun compromis. Vom restabili ordinea în oraș, chiar dacă unii se împotrivesc. Legea e una pentru toți

ceban masca

Atunci când se demontează panouri publicitare amplasate ilegal sau se demolează construcții, municipalitatea se confruntă adesea cu cei care se împotrivesc, a declarat primarul general al capitalei, Ion Ceban, în cadrul ședinței Primăriei Chișinău de luni.

Edilul capitalei a fost uimit de faptul că cei care au preluat ilegal proprietatea municipală, care nu au plătit pentru utilizare, dar au construit diverse anexe în jurul clădirilor și caselor, acum solicită „justiție”, iar în mass-media se plâng de ilegalitate.

„Unii spun că nu fac corect în funcția în care am fost ales. Dar ce ar trebui să fac dacă încerc să fac ceva bun pentru oraș și unii mă obstrucționează? Cum pot repara ceva dacă este rezistență? Sau vreți să fac ordine în oraș și schimbări, dar pe voi să nu vă ating?”, spune Ceban.

De asemenea, Ion Ceban a menționat că nu va exista niciun compromis și selectivitate cu privire la restabilirea ordinii în oraș, iar primăria va continua să realizeze ceea ce a fost început.

Vom scăpa orașul de panouri publicitare ilegale urâte, vom face parcări, vom repara pasaje subterane, vom îmbunătăți zonele verzi, vom dezvolta infrastructura orașului. Modernizăm Piața Centrală, vom achiziționa noi unități de transport – vom face ceea ce nimeni nu a făcut de mulți ani”, a punctat primarul.

Edilul a subliniat că, de asemenea, nu intenționează să închidă ochii la mită, cumetrism, construcții ilegale, acorduri sub acoperire și diverse atacuri nerezonabile.

„Toată lumea ar trebui să înțeleagă: legea este una pentru toți. Cei care încalcă legea de mult timp, trebuie să o respecte”, a punctat primarul general.

You may also like

Comments are closed.

By