Ion Ceban, despre Ziua Internațională a Familiei: Conștientizăm odată în plus despre importanța promovării valorilor în familie

ceban primarie

Familia este nucleul unei societăți prospere, este începutul tuturor creațiilor și pilonul de bază în construcția viitorului. Cel puțin acesta este mesajul primarului general Ion Ceban, cu ocazia Zilei Internaționale a familiei.

„Astăzi, în întreaga lume este sărbătorită Ziua Internațională a Familiei, iar din 2010, ziua de 15 mai a devenit sărbătoare națională şi în Republica Moldova. Astăzi, conștientizăm odată în plus despre importanța promovării valorilor în familie cum ar fi: toleranța, dragostea, respectul şi responsabilitatea”, spune edilul.

Ceban afirmă că trebuie să educăm generații, care să-și creeze și ele, la rândul lor, familii puternice.

„Vă aduc sincere felicitări cu prilejul acestei frumoase sărbători. Vă doresc să aveți pace în familie, linişte, sănătate şi prosperitate. Familia mea este o lume întreagă. Aveți grijă de cei dragi”, a conchis acesta.

Ziua Internațională a Familiei a fost proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite în 20 septembrie 1993, ca eveniment cu dată fixă pe 15 mai a fiecărui an și reflectă importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor.

You may also like

Comments are closed.

By