Încă un pas spre modernizarea Pieței Centrale: a fost creat un grup de lucru

piata centrala 3

Un grup de lucru pentru modernizarea Pieței Centrale a fost creat în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău. Din acest grup vor face parte 20 de persoane, consilieri și membri ai societății civile.

Eu înțeleg că toată lumea este pe aceeași undă. Noi am propus un concept, pe unde a fost criticat, pe unde a fost acceptat. Foarte mult depinde cine va conduce acest grup. Cert este că avem o problemă în capitală, iar acest spațiu trebuie modernizat. Cel mai importat este să nu o întindem. S-ar putea ca în contextul prezentării acestui proiect este posibil să facem rectificări la buget. Asta ar însemna că până pe 10 iulie să vină cu un prim concept. Ulterior să fie dezbătut pe 15-20 iunie”, a declarat Ion Ceban.

Săptămâna trecută primarul general Ion Ceban a prezentat un concept de modernizare a Pieței Centrale. Astfel, modernizarea urmează să fie făcută parțial, fără ca întreprinderea municipală să fie închisă. De precizat că Piața Centrală este amplasată pe 5 hectare, dintre care 1,4 h este teren privatizat.

img (7) img (6) img (5) img (4) img (3) img img (1) img (2) piata centrala.jpg998 piata centrala.jpg9 piata centrala piata centrala 5 piata centrala 3

You may also like

Comments are closed.

By